Bakgrund

1989 valde idrottsföreningarna i Loshult och Killeberg att gå över till gemensam verksamhet. Då Hökön tidigare anslutit till Loshults IF blev det ”naturliga” namnet på vår nya förening TREBY IF.

Huvudverksamheten består av fotboll, men vi vill även på andra sätt engagera så många människor i vår närhet som möjligt.

Vår föreningsidé

TREBY IF är en ideell förening där människor på ett aktivt sätt ges möjlighet att utveckla varierande fritidsintressen tillsammans.

TREBY IF ska erbjuda ett så brett utbud av aktiviteter, att så många människor som möjligt uppfattar oss som en intressant förening.

Genom satsning på ungdomar säkerställs att återväxten sker naturligt inom samtliga sektioner.

TREBY IF ska genom utbildning utveckla ett ledarskap och ledare inom samtliga sektioner, som säkerställer föreningens fortsatta verksamhet.

TREBY IF ska vara ekonomiskt självförsörjande.

Målsättning

Treby IF ska genom att ha en bred och aktiv verksamhet medverka till en positiv utveckling av idrotts- och samhällslivet.

Verksamhet

Fotboll; under 2011 finns 3 lag i seriespel på seniornivå, herrar och damer och egen återväxt på seniornivån är en viktig plattform för framtiden.

På ungdomssidan finns 3 ungdomslag i seriespel och dessutom finns en knattegrupp 5 – 6 år och en grupp för 7 – 8 år i lekfull träning.

Friidrott; denna sport för individualister är under utveckling i föreningen och det har börjat bra med ett flertal medaljer för våra ungdomar på tävlingar både på lokal nivå och inte minst på distriktsnivå i Skåne.

Motion & Friskvård; ända sedan föreningen startade har det funnits möjligheter för den som vill ha lite andra aktiviteter att ge sig ut på skidor, cykelturer, tipsrundor, fisketävlingar och många andra äventyr tillsammans med Treby.

Viktiga ledord

Värderingar – alla barn och ungdomar ska få möjlighet att delta utifrån sina egna förutsättningar på ett jämställt sätt och deltagandet prioriteras före resultatet. Detta är dokumenterat i vår Ungdomspolicy.

Anti-DANT – föreningen har gjort ett ställningstagande mot användandet av droger.

Uppdaterad: 2017-01-23 22:31

Stöd Treby IF!