Integritetspolicy

Den 25 maj i år börjar en ny EU-förordning gälla: GDPR (General Data Protection Regulation) vilken ersätter den tidigare svenska Personuppgiftslagen (PuL). För dig som medlem kommer det inte vara så stor skillnad men kraven på hur vi föreningar får behandla personuppgifter skärps.

I vår Integritetspolicy kan du läsa mer om hur Treby IF hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du som medlem har över dem. Policyn hittar du här: Treby IF Integritetspolicy

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss på This is a mailto link

Kontakta oss också om du eller ditt barn inte vill vara med på foton som publiceras på Treby IFs hemsida eller sociala medier.

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 20:27

Treby IF ska genom att ha en bred och aktiv verksamhet medverka till en positiv utveckling av idrotts- och samhällslivet.

Stöd Treby IF!

Postadress: