Hoppa till sidans innehåll

Ny hjälptränare i Damlaget!!

2013-01-31 20:06
Hjärtligt välkommen säger vi till Micke Johansson som under året kommer att jobba ihop med oss i Damlaget!!!
  • Uppdaterad: 2018-01-11 22:31

Ja ibland faller bara allt på plats och blir nästan bättre än vad man vågat hoppas på   ;-) I början av oktober tog jag kontakt med Linda, Lisa och Malin från Delary/Hamnedas damlag. Tre riktigt duktiga fotbollsspelare med stort föreningshjärta. Det senare var givetvis det svåraste för dem att bryta då de i början av december skrev på för oss (efter 2 månader av nervositet från min sida ;-) Men det positiva med dessa två månader var att jag hann forska lite om tjejerna och då fick jag vetskap om att det var Malins pappa Micke som tidigare tränat Delary!! När Malin väl bestämt sig för Treby var det ilfart ner till Kyrkbackens handelsträdgård o fråga Micke om han också var sugen på att ta steget till andra sidan gränsen. Till min enorma glädje fick jag ett stort leende och ett positivt svar direkt!

Ja, nu har Micke varit med oss någon vecka på träningarna och jag är bara helt lyrisk över hur gött det är att kunna dela upp träningarna o höja standarden för såväl målvakter som utespelare!!

Nu ska vi bolla idéer och lägga upp en riktigt bra säsong tillsammans!

Välkommen till Treby IF Micke!!!

//Henke

Skribent: Henrik Olsson

Treby IF ska genom att ha en bred och aktiv verksamhet medverka till en positiv utveckling av idrotts- och samhällslivet.

 
 
Stöd Treby IF! 
 

 

 

  

  
 

Postadress:
Treby IF
Lindvallen
28072 Killeberg

Kontakt:
Tel: 0479-30477
E-post: This is a mailto link

Se all info