Hoppa till sidans innehåll

Trebys policy


Gemenskap och deltagande

Alla ska känna sig välkomna i Treby IF. Ledarna ska tillsammans med ungdomarna skapa trygghet och en vilja till att deltaga. Deltagandet är viktigt i alla typer av aktiviteter som föreningen/gruppen arrangerar.

Positiva ledare

Ett positivt ledarskap är en viktig grund i skapandet av en god laganda. Positiva ledare är en viktig resurs och ska genom detta verka för glädje och kamratskap i gruppen.  Det ska finnas möjlighet till kontinuerlig utbildning för våra ledare.

Lika värde

Alla ska få spela matcher och känna att de kan. Naturligtvis är det viktigt att ungdomarna också visar träningsflit där emellan. Att tjejer och killar värderas lika är för Treby IF en självklarhet.

Respektera varandra

Treby IF ska verka för ömsesidig respekt, vilket bl a  inkluderar rent spel, god stil på och utanför planen, att respekterar domarens beslut, mm. Naturligtvis hejar och stöttar vi varandra i både mot- och framgång. Vi har nolltolerans ang språkbruk och kränkande beteende. (Se bilaga)

Utveckling

Treby IF ska verka för att utveckla ungdomarna i positiv anda, där de känner att de går framåt, utvecklas samt får mycket beröm för sina ansträngningar. Även här kommer ledarutbildning som en aktuell punkt.

Uppdaterad: 21 MAR 2017 21:12 Skribent: Hans Andersson

Treby IF ska genom att ha en bred och aktiv verksamhet medverka till en positiv utveckling av idrotts- och samhällslivet.

 
 

 

Postadress:
Treby IF
Lindvallen
28376 Killeberg

Besöksadress:
Lindvallen
28376 Killeberg

Kontakt:
Tel: 0703230477
E-post: This is a mailto link

Se all info