Hoppa till sidans innehåll

Verums GoIF - Herrarna 1-3

26 MAJ 2016 22:22
Sista 20 minuterna avgjorde till vår fördel och vi tog första bortasegern sedan 16 maj 2014 = 2 år sedan!
  • Uppdaterad: 11 JAN 2018 22:31

För andra veckan i rad har vi rejäla problem med att få ihop en trupp. SÅ mycket skador, sjukdomar och annan typ av frånvaro att det är ett under att vi kan ställa upp idag. Men några med klubbhjärtat på rätta stället kom till match och räddade dagen. Från start har vi 5 killar som inte gjort en träning i år, varav en helt ny bekantskap i Sanel samt Sabit som gjorde några framträdanden i Treby-tröjan för några år sedan!

Matchen är överlag ganska tät på Verums plan som är aningen kortare är genomsnittet, vilket gör att anfallsspelet växlar snabbare mellan lagen. Verum skapar en hel del farliga lägen i inledningen, men även vi sticker upp till och från. Vi gör första målet i mitten på 1:a halvlek genom en välplacerad frispark av Hampus. I slutet av halvleken hade jag också redan pennan uppe för att skriva ner 2-0 när Elis har öppet mål och ska "bara" lägga in bollen när en Verums-back precis hinner dit och avvärja. Detta visar sig bli ödesdigert när Verum chockstartar direkt den andra halvleken med en nickskarvslobb som ger dem 1-1 istället.

Fortsättningen av halvleken har vi lite mer av initiativet och skapar några lägen. Dock skulle det dröja till minut 81 då Elis viker in ett snyggt skott i bortre burgaveln. Kändes rättvist eftersom vi har haft en period med bättre tryck i spelet och dessutom hade Sanel en boll som gick stolpe och ut just före. När sen Rustom i min 88 gör det avgörande 3-1 målet efter en hörna så är de 3 poängen i hamn.

Hela vårt lag gör mer än vad man kan begära med tanke på förutsättningarna och Verum är definitivt inte något lätt motstånd på deras hemmaplan. Men det fanns kämpaanda idag och det räckte denna gången hela vägen. 

Målen: Hampus, Elis, Rustom

Nästa match spelar vi i Bjärlöv fredag 27 maj, så häng på!

/ Hans

Skribent: Hans Andersson
Epost: This is a mailto link

Treby IF ska genom att ha en bred och aktiv verksamhet medverka till en positiv utveckling av idrotts- och samhällslivet.

 
 

 

 

Postadress:
Treby IF
Lindvallen
28376 Killeberg

Besöksadress:
Lindvallen
28376 Killeberg

Kontakt:
Tel: 047930477
E-post: This is a mailto link

Se all info