Hoppa till sidans innehåll

Wisseltofta IF - Herrarna 4-0

12 MAJ 2016 23:27
Upp som en sol, ner som en pannkaka... Vi hoppades på en fortsättning efter den suveräna insatsen mot IK Kamp, men av det blev det inget.
  • Skapad: 12 MAJ 2016 23:27

Säsongens andra kommunderby mot Wisseltofta så här i inledningen av serien slutade definitivt inte lika bra som det första.mot Strömsborg. Denna kvällen fanns inte glöden som behövs för att vinna ett derby och Wisseltofta tog ganska enkelt hand om alla tre poängen. Det finns egentligen inte mycket att varken förmedla eller ta med sig från matchen, utan den ska glömmas snarast.I princip fungerade inget alls och vi får också två tidiga skador som gör att vi får röra runt i laget. En enda riktig målchans skapar vi på hela matchen på en hörna i första halvleken och kanske om den resulterat hade matchen fått en annan utveckling. Nu blev det inte så, utan WIF rullade boll ganska ostört i stort sett hela matchen, på ett bra sätt ska sägas, där vi inte kommer åt dem mest p g a att vi inte jobbar ihop eller tillräckligt hårt och sätter press där vi ska.

Målen i första halvlek kommer till efter en misslyckad rensning i vårt straffområde och jag tror det är på tredje försöket de trycker dit första målet. Andra målet kommer på straff som uppstår i som jag tycker en närkampssituation och inte så oschysst så man behöver döma straff, även om WIF-spelaren faller. Man såg att domaren hade en kortare intern konflikt med sig själv innan han blåste. Nåväl 0-2 i paus.

Andra halvleken händer inget under de första 43 minuterna, men av någon anledning bestämmer sig två av våra spelare i slutet av halvleken att helt oplanerat byta position med varandra i det bakre ledet. Detta resulterar i ytterligare 2 baljor bakåt i min 88 och 89... Helt i onödan. 

Som sagt, denna matchen glömmer vi fortast möjligt och ser nu fram emot mötet med Skånes Fagerhult. Vi behöver bättra på bortastatistiken och grässtatistiken, båda är katastrofala!

/ Hans

Skribent: Hans Andersson
Epost: This is a mailto link

Treby IF ska genom att ha en bred och aktiv verksamhet medverka till en positiv utveckling av idrotts- och samhällslivet.

 
 

 

 

Postadress:
Treby IF
Lindvallen
28376 Killeberg

Besöksadress:
Lindvallen
28376 Killeberg

Kontakt:
Tel: 047930477
E-post: This is a mailto link

Se all info