Hoppa till sidans innehåll

Bjärlövs IF - Herrarna 0-2

02 JUN 2016 23:00
Ok spel första 25 minuterna av matchen gav oss 3 poäng denna kvällen, men det kunde också gått åt skogen...
  • Uppdaterad: 11 JAN 2018 22:31

Det kändes som om vi gick ut på en konstgräsplan när vi äntrade Bjärlövs IP, men gräset var äkta! En plan i världsklass och en stor eloge till Bjärlöv som verkligen har lyckats med något utöver det vanliga.

Vi börjar matchen bra och står för flera farliga framstötar direkt. Detta resulterar redan i min 9 när Rustom får till ett bra vinkelskott från höger som Bjärlövs målvakt inte kan styra undan. Bjärlöv å sin sida försöker anfalla med lite längre bollar på sin snabba forward och det lyckas sånär vid några tillfällen eftersom vår backlinje ligger just för mycket på linje. Istället är vi i min 19 på gång igen och främst Rustom som får till en diagonalpassning snett igenom Bjärlövs straffområde och längst bort dyker Sabit upp och lägger enkelt in 2:an. Skönt läge att få detta målet. 

Spelet svänger gankska mycket fram och tillbaka men man känner ändå att Bjärlöv håller på att arbeta sig in i matchen. Lukas får parera ett närskott och gör det bra på den vassaste chansen från Bjärlövs sida i första halvlek. Vi skapar också ytterligare ett par bra målchanser där framför allt Fabbe nog borde fått dit sin nick från ett bra läge mitt framifrån. Men 2-0 i paus till oss var ändå ok.

Andra halvlek blev då som alla förstår mållös, men det är obegripligt att inga mål gjordes av något av lagen. Vi hade snällt räknat fyra rejäla lägen att stänga matchen men lyckas på något sätt krångla bort chanserna om då inte stolparna var i vägen. När en chans dyker upp så ska avslutet komma direkt och inte sökas ett ännu bättre läge! Det kunde verkligen straffat sig ikväll att inte vara mer effektiva. Bjärlöv har två bollar i ribban, den ena via Lukas "reflex-hand" som räddar oss på millimetern. Mål där och det hade blivit nerver helt i onödan.

Vi redde nu ut det till slut utan att glänsa, men med bra inställning och kan nu se fram emot nästa match i Hörja fredag 3 juni kl 19. Välkomna dit!

Målen: Rustom, Sabit

/ Hans

Skribent: Hans Andersson
Epost: This is a mailto link

Treby IF ska genom att ha en bred och aktiv verksamhet medverka till en positiv utveckling av idrotts- och samhällslivet.

 
 

 

 

Postadress:
Treby IF
Lindvallen
28376 Killeberg

Besöksadress:
Lindvallen
28376 Killeberg

Kontakt:
Tel: 047930477
E-post: This is a mailto link

Se all info