Hoppa till sidans innehåll

Skånes Fagerhults IF - Herrarna 4-1

19 MAJ 2016 22:53
Trots extra mycket rutin i laget klarade vi inte att stå emot Skånes Fagerhult denna gången.
  • Skapad: 19 MAJ 2016 22:53

Vi är inne i en period med ofantligt mycket skador i truppen plus diverse avstängningar och annan frånvaro, så det var med minsta möjliga marginal vi lyckades samla ihop 12 tappra spelare för att åka till Skånes Fagerhult och genomföra matchen. Inte blev det roligare när Gustav fick lämna planen redan i första minuten efter en bristning i baklåret. Ännu en som hamnar på skadelistan några veckor. 

Det innebar comeback nr 2 denna kväll då Jonas Egonsson äntrade planen. Redan från start hade comebackande Roger snott målvaktströjan från sina söner! Tre Perssons och två Egonssons hade vi nog inte väntat oss få se i samma match, men nu hände det faktiskt. Historia skrevs denna kväll! 

Matchen blev som alla förstår för svår för oss och nederlaget till trots ska alla som deltog ha en STOR ELOGE att vi kom till spel överhuvudtaget! Resultatet är inget att säga om och matchens prestation stod Eddie för som från 5 m in på egen planhalva sätter bollen i motståndarnas mål. 

Kommande fredag åker vi till Verum som i år återkommit till seriespel. 

/ Hans

Skribent: Hans Andersson
Epost: This is a mailto link

Treby IF ska genom att ha en bred och aktiv verksamhet medverka till en positiv utveckling av idrotts- och samhällslivet.

 
 

 

 

Postadress:
Treby IF
Lindvallen
28376 Killeberg

Besöksadress:
Lindvallen
28376 Killeberg

Kontakt:
Tel: 047930477
E-post: This is a mailto link

Se all info